0769 - 24 42 55info@karlssonscleaningservices.se

Flyttstäd i Borås, Kungälv och Torslanda

Flyttstäd i Borås, Kungälv och Torslanda

Är du på väg att flytta? I så fall behöver du måhända hjälp med städningen inför den annalkande flytten. Vårt företag, KARLSSONS CLEANING SERVICES erbjuder det mesta inom flyttstäd i Borås. Kungälv och Torslanda. Med vår hjälp får du möjlighet att på ett enkelt och prisvänligt sätt få hjälp med städningen i din gamla lägenhet eller hus. I stället kan du lägga all energi på att komma i ordning i din ny bostad. Det är jobbigt att flytta och varför inte göra det litet enklare? Om du anlitar oss på KARLSSONS CLEANING SERVICES, så får du hjälp att erhålla en mycket väl utförd flyttstädning, som vi garanterar går igenom flyttbesiktningen.

Vi arbetar för våra kunder

På vårt företag, som är ett familjeföretag, så strävar vi efter att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Vi vill att alla skall bli 100 procent nöjda med allt som vi gör för dem. Vi vill självklart kunna bygga så långa och goda relationer som möjligt med våra kunder. Många som har anlitat oss har kommit tillbaka och valt att anlita oss flera gånger. Detta tycker vi är roligt och inspirerande. Vi vill att även du skall känna att du får det på det viset som du vill ha det. Om du vill, så kan vi berätta mera om hur vi arbetar här på KARLSSONS CLEANING SERVICES.

Hör av dig!

Vi ser fram emot att höra från dig. Kontakta oss redan i dag. Kom ihåg att desto tidigare som du hör av dig till oss, desto tidigare har vi också möjlighet att hjälpa dig med din flyttstädning. Vi har en lång erfarenhet och en rutin som inte många har även inom branschen. Vi försöker alltid att arbeta noggrant, samtidigt som vi försöker att arbeta så effektivt som möjligt. Vi ser fram emot ett gott samarbete.