0769 - 24 42 55info@karlssonscleaningservices.se

En städfirma i Kungälv och Partille

En städfirma i Kungälv och Partille

Vårt familjeägda städbolag passar alla som behöver hjälp av en städfirma i Kungälv eller Partille med flera. Vi hjälper alla i Göteborgsområdet och dess angränsande län. Innan vi påbörjar vårt arbete hos en kund, så diskuterar vi alltid villkoren och städningens utformning med mera med kunden. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg, när du väljer oss för din städhjälp. Med städningens utformning menas att vi både kommer överens om hur städningen skall gå till, samt vad den skall kosta.

Du skall bli helt nöjd

På vår firma skall alla kunder vara 100 procent nöjda, när vi har slutfört all städning. Detta innebär att vi alltid tillhandahåller en hundraprocentig kundgaranti, som innebär att vi hjälper dig som kund, så länge som du inte är helt nöjd med det arbete som vi har gjort hos dig i form av städning, rengöring och annat som inkluderas i städningen.

Begär en offert

Du kan självfallet erhålla en offert av oss. Detta är helt kostnadsfritt och dessutom någonting som vi rekommenderar alla våra kunder. Detta ger möjlighet till att i lugn och ro fundera över vad för slags tjänster som man vill ha hjälp med och om de tjänster som vi har erbjudit på offerten motsvarar ens behov med mera. Om du har några frågor eller funderingar kring offerter, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på KARLSSONS CLEANING SERVICES, så skall våra medarbetare och tillika experter reda ut det som är oklart för dig.

Vi vill kunna vara ditt förstahandsval, när du är i behov av hjälp av en städfirma i endera Kungälv eller Partille. Vi står för trygghet, engagemang och prisvänlighet. Kom ihåg att vi hjälper både privatpersoner och företag. Om du är en privatperson, så kan du dessutom använda dig av RUT-avdraget, som i skrivande stund ger alla privatpersoner rätt att dra av 50 procent av arbetskostnaden vid anlitandet av en städfirma som vår.